Protokoll 14/11 2006

Pre caradhras 14/11-06

(Kl 14.25) Linda och Hillevi närvarande. Linda roar sig med Hillevis övningsmeningar i latin. Gullunge! Språkare är så söta när de blir entusiastiska. Martin var här en kort stund men gick snart igen- han skulle jobba. (Jag tycker inte synd om honom, han tjänar ju iaf pengar). (Ok förklaring, detta ”pre caradhras” är inlagt som kompensation för att boken kom fram så sent förra mötet).–Fikapaus–Okej nu är vi tillbaka- med bullar! 5 krs bullar! Sjukt mycket kanel, borde vara straffbart!
mmm…saft.
(14.55)
Snart börjar riktiga mötet
Sanna- primus inter pares
(14.5
2 min kvar
(14.59)
Tema och Fiona här!
Nu börjar det riktiga mötet. Folk väller in, fan vad punktliga alla är. Sara! Eloge till Sara hon har bakat HARRY POTTER MUFFINS! Vi älskar våra ettor. Vi har bestämt att vi ska ha kostymvisning på öppet hus i januari. Hedvig pratar om socialistföreningen som vill ha våran tid i föreningslokalen.
Tema igen…återuppstartat (Nästa tema: Alvmyter)
Skol: Elrond, Försvars: Eowyn, Jämställds: Haldir
Folk diskuterar boktips och Marie Antoinette. Simon kommer och går. Anslagstavlan utanför föreningslokalen är från och med nu officiellt caradhras anslagstavla. Nu går alla.
Filippa har tagit över boken. Filippa har även gjort en jättefin skylt. Jag ska även sluta skriva om mig själv i tredjeperson eftersom människor som omtalar sig själva på det viset generellt sätt är irriterande. Huuuungriiig! Neej! Det är jag som är irriterande! I apologize to the world!!
/Eowyn och Gildor

Annonser
Det här inlägget postades i Protokoll. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s