Protokoll 27/3 2007

Caradhras 27/3 –07

Det är sjukt varmt. Halva nv3a har solat topless idag. Dagens tema är SNUSK! Sara har hittat snusk åt alla. Sedlighetsministeriet blir upprörda. [Tema] klaga över att de har mycket att göra. Resten kontrar med PA-100 (eller vad det nu står)BAARUUM… Who´s… your… Daddy?
Det finns inga kakor. Vi är lite hungriga. Vi har konstaterat att bildare är tysta och teaterfolket är väldigt mycket, men trevliga.Linda har haft massa prov, men klarade alla.Hedvig och Puck kommer och Hedvig har med sig Baozi! Simon konstaterar att jag och William uppenbarligen är vänsterhänta… No shit.
Bauzina var varma men goda. De innehåller grädde och ägg men inte bönor. Puck tar bilder på Simons ass. William sätter sig på sina fingrar och det gör ont. Nu kommer Hillevi från Kören. Folk orkar inte lyssna när vi pratar om Final Fantasy strategier och hur man får anima och Yojimbo.

Mötet fortsätter… Folk går… Resterande medlemmar spelar munchkin (gissa vem som vann?), pratar, sover i fönstret och kramas (helt vanligt möte med andra ord)

Annonser
Det här inlägget postades i Protokoll. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s