Protokoll 17/4 2007

Caradhras 17/4 -07

Lisa har gjort en pekinganka till Hillevi av någon anledning. Hillevi har gjort schackrutor och jag har gjort bullar eftersom min mamma fyller år. Lisa ska köpa caradhrasbok (ha, nu är det officiellt). Pella vill spela drakborgen med caradhras…Mmkay. Folk dricker té mn jag vill inte ha. Jag blev intervjuvad av södermalmsnytt idag om hur mycker man pratar med sina föräldrar och hur mycket man vill erkänna för dem. Jag framstod förmodligen som en pryd liten unge som aldrig ljuger för sina föräldrar… typ. De tog en massa bilder också, fan.

Nu går Lisa och Hillevi, och the naturers kommer. Yay godis orgie! Paris var varmt och Sanna hade inte varit på Louren innan. Martin tycker att jag luktar illa! Why you little… Rebecka har träffat en “mysig pojke” i Sveg. Tomater? Vadå tomater? Båtfärg är dyrare än nagellack. Martin tycker Simon är tjock men det är bara för att Floppy är svag.

Cocos är inte äckligt och AIK är inte bra. Våra nya muggar som vi fått av Sara är väldigt fina och matchande. “trolldeg är gott”. Kaniner kan hoppa sjukt högt. Folk som ska till Gotland måste hyra stugor själva. Nu går folk.

Linda Gick. Sara tar över protokollet. Hedvig och Cous-Cous kommer. William pluggar kemi. Hillevi kommer igen! Hedvig behöver grått skoputs. Hillevi har massor att göra tills i morgon. Det går 3,6 aminosyror/ varv. Hillevi säger att hon borde gått natur, om man bortser från matten. Skillnaden mellan lupider och diskmedel är antalet svansar. Ormgift smälter membranen så det blir yes. Varför är chocklad giftigt för hundar?

hedvig och Hillevi frossar godis. Det går inte bra för William med pluggandet. Så han läser högt om a-helixar och b-strukturer. Williamocentrerad världsbild är det enda rätta. Hedvig är upprörd över gångertecken i kemin. “varför kan man inte hitta på andra tecken?!” Vi har publik (småbarn). Hillevi och Hedvig diskuterar Kina. Alla går tidigt, Kvar är jag…
/Éowyn och Fimbrethil

Annonser
Det här inlägget postades i Protokoll. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s