Protokoll 8/5 2007

Caradhras 8/5-07: Seriöst möte

Enhörningens vårlajv -07. Saknad av tid och fruktan. För er som inte var där är allt ni behöver veta: FUCK STENDAL! Gå aldrig till stendal! Blodstål är död och uppståndelse samt odöd.
__________________________________________________________ Klockan är tjugo i tre. Jag och Erika sitter ensamma i föreningslokalen och dricker te samt äter bullar. Vi har knappt haft några lektioner idag. Jag kunde gått hem för timmar sen.. Yuki har jätteful röst i Furuba animen. Nu får Lisa ta och köpa en ny bok, hint hint nudge nudge.

Nu börjar mötet och nu kommer Hillevi. Vi har en present till William men han är sjuk. Det är typ inga här. Nu kom William ändå. William fick en kontroll som skulle varit orange men som inte är det. Den är grön. Nu kommer Hedvig, folk mobbar varandra. Hillevi tycker vg är ett dåligt betyg, det tycker inte jag. Hedvig har sjukt mycket musik på sin ipod. Ps2 kontroller är väldigt fascinerande.

Nu pratar vi om onska. Nähä, jag kopplade bort i två sekunder och nu talar vi om hur länge man kan leva. Försvinner världen efter den tredje åldern? Jaha, människorna är så körda. Alverna bara klagar. “vänder sorg till visdom… och sådär”- Hedvig. Hedvig tappade tråden, eftersom Simon kom. Hej Simon! Linda kommer med en lång utläggning om slutet. Simon instämmer. Diskussionen dör. Folk tog Simons mat.

Nu är vi seriösa igen.
—> Alvdiskussion! Skillnad mellan olika alver. Vilka hugger ner träd? Finns det feta alver? De äter ju hela tiden – de ska ju vara unga och vackra, men vad är vackert?
Varför hugger de ner “sina vänner” -träden. Simon kommer med kommentaren att de bygger en “jävla massa båtar”. Hedvig blir sur på Simon, Äter alver kött? Är de übergoda? NEEEJ skriks det. Galadriel är ond – Simon är stolt över sitt resonemang. “Hon är manipulativ” skriks det! Alla är rasister!

Rasism – nytt ämne att diskutera. – nu ritas det. William vaknar.
“det mesta jag säger till dig tycker jag inte”- Hedvig till Simon. Om Minas Tirith inte legat på en kulle, skulle det varit jobbigt att bo längst ner. Hade det varit “industrialismens stadsmodell” skulle det troligen inte finnas vatten där- fatta vad jobbit! Nu pratar de om hästar och tåg. Woho, nu började folk prata om industrialiseringen -det är onskans påfund.

Det diskuteras Romerska gudar/ Sailor Moon och de fyra elementen. Alla sitter i förstret, trångt och mysigt.

Turin, Fimbrethil, Éowyn och Gildor

Annonser
Det här inlägget postades i Protokoll. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s