Öppet hus

Det blev ett fint litet minimöte man snubblade in på igår då styrelsen var försvunnen(samt protokollboken med dem) och folk hade brottom iväg. Så i stil med minimötet skrev jag  ner ett miniprotokoll. 

Möte ang. Caradhras insats under öppet hus  

Torsdag den 24 januari kl.17:oo kommer det välla in massa nervösa småbarn som överväger ett ”södraliv”. Då ska vi stå förberedda att skrämma iväg…ehum, välkomna dem. 

Agenda
– tipsfrågor
– utstyrsel
– foto
– ”tolkienprylar”
– flyers
– kakor, eller annat att bjuda på 

Genomgång av utbudet med frågor till tipspromenaden. Vi går igenom gamla protokollboken och gissar glatt på internfrågorna (som rör sig saker låååångt före de flesta närvarandes tid). Olof ansvarar för det sista urvalet och upptryckning av frågorna samt svarsblad. 

Utstyrsel obligatorisk. OBS! inget alltför underligt då vi ju faktiskt gör reklam för skolan. Ett fåtal blir ursäktade från utklädanden pga. andra åtaganden runt om i skolan. 

Foto med Legolas. De som klarar tipspromenaden fotas med Legolas och bilderna läggs upp på bloggen (självfallet bara med fotoobjektets tillåtelse).  

Prylar att ställa ut. Struktur av denna fråga blev för komplicerat. William2 som bor nära släpar med sig så mycket han kan. I övrigt tar alla mer så mycket de kan. Att märka sina ägodelar rekommenderas. Vi ska försöka lägga beslag på tvn i klassrummet för att visa den tecknade versionen av Sagan om ringen. 

William2 utses till ansvarig för att trycka upp flyers med Caradhras ”visitkort” på. 

William2s förslag om att servera alkohol slås ner. Oda och Sara har ansvar för att införskaffandet av något att muta besökarna med. Små saker i stora mängder var det enda vi kunde enas om. Olof ansvarig för att det inte bara är Caradhras som äter upp inköpet. 

Mötet avslutas (i och med att Olof skulle gå och klippa sig). 

[Observera att flummigheter som diskussioner om bla. Frodos ursäkter att inte bära packning är strukna från protokollet]

Annonser
Det här inlägget postades i Meddelanden. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s