rotokoll 14/10 2008

14/10 2008

Idag är vi åtta killar och tre tjejer. Läskigt! Fast Oda ska komma, det är en tjej till. Å andra sidan kommer nog Staffan, Anton, [tema]Felix och William. Jävla patriarkat.

Olof och Martina sitter i fönstret och ser ner på alla. Nu kom en tjej till. Hannas kompis. Det är hittills bara Caspian och Oskar som har bakat. Duktiga [tema]ettor. Men som sagt, Oda och [tema]Felix kommer nog, och de brukar baka.

Olof kräver en namnrunda. Nu kom Josephine. Tydligen har folk gått förbi och trott vi var kåren. Alla skrattade när hon (Josephine alltså) sa det.

Namnrundan handlar om Harry Potter. Josephine gillar epilogen, för den öppnar för mer fluff. Oskar vill se Harry Potter död.

Nu kom Oda!

Fast hon har inte bakat. Men men vi gillar Oda ändå ^^ Oskars kolakakor var jättegoda. Vi har inte skurit upp Caspians kaka än.

Caspian har läst de två första twilightböckerna. Josephine iikar, Olof ser väldigt besviken ut. Och låter besviken.

Oda tycker vi ska prata om något Tolkienrelaterat för en gångs skull. Fast ingen gör det. William kom nu! [tema]Felix kommer också snart säger han. Isak, Andreas och Ebba går. Paul tror inte att Olof skulle dricka sig galet full, då han är en vettig människa. Olof påpekar att risken är extra liten eftersom han dessutom är nykterist.

Paul ska enligt honom själv ha en bajsbrun rock på nästa live.

SÖLAT SPRÅFÖR ÄR GODKÄND SOM FÖRENING!!!

Olof tror att rektor godkände föreningen för att han inte har läst 1984.

Vi har fortfarande – trots flera försök – inte lyckats hitta ett bra samtalsämne som rör Tolkien. Men nu börjar vi diskutera uttal av ”orch”. Och lite hur alver pratar. Paul är så starkt övertygad om uttalet [ork] att han hellre skulle dö än säga orch med sje-ljud på slutet. Diskussionen gled snabbt över i lajvhistorier -.-

Av de tolv personer som är här är sex lajvare. Alldeles för många!

Kakkniven är i skåpet. Bara Sara och Felix kan öppna skåpet. Varken Sara eller Felix är här. Vi kan alltså inte äta min kaka än.

Vi pratar en massa om Simpsons. Alla gillar Sideshow Bob! Och Fat Tonys förklaring av maffieverksamheten.

Jättemånga försvinner. Nu går Oskar, Morris, Fredrik och Hanna också. Och klockan är bara tio över fyra! Vi fortsätter i alla fall att prata om Simpsons. Alla drar sina favorithistorier från Simpsons. Roligt!

Nu börjar vi diskutera politik! Folk saknar Göran Persson. Däremot är ingen särskilt frtjust i Mona Sahlin. Eller Fredrik Reinfeldt heller för den delen. Och så diskuterar vi Obama, McCain och Sarah Palin.

Caspians kaka skärs upp! God! Alla tar små bitar också, så det kommer kanske räcka till en bit till. Eller snarare inte. Vi män i Caradhras beter oss gentlemannamässigt och stäler oss upp när kvinnorna står upp. Nu är könsuppdelningen mer normal: sju tjejer och fem killar.

Alla gillade min äppelsockerkaka. Jag blev glad

”Bruna strumpor passar bäst i rosa skor”

”Ingenting är så allmänbildande som Caradras.” [tema]Felic efter att William har berättat om äckliga djur. Insekter och maskar och sånt som bosätter sig i människor. Fy fan! Olof gillar inte äckliga djur.

”Vi måste döda alla djur på havsbottnen, för de är så äckliga!” /William

Felix tycker inte om lajv. Olof: ”Lajv handlar om att plåga sig själv”. Oda: ”Det finns billigare sätt.”

Idag tycker jag att vi har diskuterat alldeles för mycket lajv. Och vi har inte ens haft fangirlhörnan som motvikt. Men samtidigt har det varit rätt trevligt med en lite lägre ljudnivå.

Vi diskuterar fortfarande lajv. Fast nu tyckte fler att det var för mycket lajvsnack, så nu ska vi spela Munchkin!

Nu har vi spelat Munchkin. Det var jätteroligt! [tema]Felix vann. Caspian och Felix delade på den sista biten sockerkaka. Nu går alla utom Caspian, William och Oda.

Vi tre sitter och pratar om lärare. En penna kan inte veta om den ska falla nedåt!

Nu låter William plågad. Orsaken är att Caspian har läst Twilight. William gillar inte Edward! Och han uttalar Edward med långt E. Som dronten Edward i Muminpappans memoarer. Mumin är bra.

Vi jämför IQ. Caspian var bäst. (Enligt Illustrerad vetenskap)

Nu tar sidan slut och Caspian måste gå. Hejdå!

Annonser
Det här inlägget postades i Protokoll. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s