Protokoll 20/10 2009

Caradhras 20/10

Oda har bakat.

men jag (björn) har inte fått ngn bit än. världen är orättvist. vi ignorerar idioter. Det går inte att välta skåpet. Carlo är tillbaka efter att ha försökt skolka från kinesiskaprovet. Det är roligt att peta Paul i örat. Kakan var jättegod. Det flyger champagnekorkar i föreningslokalen. Paul källhänvisar till Cracked.com -> bland annat om köttätande virus/bakterier, folk som skjutit sig i huvudet och sen ätit frukost. Hanna drömmer om spindlar. Virus har tuppkam. Vita poliskonstapels-blodkroppar. Anton tycker stenåldern är jätte-jätte hemsk. Killarna tar tjejer i håret där.

Det skulle ha varit föreningsmöte idag, men kåren kom aldrig, så det blev inget. Men sen dök Ebba upp och bad om ursäkt. Jag tänker inte föra protokoll.

Skägg.

Djäknespelet – nu har vi tjejer!

Det går inte att organisera något. Ingen lyssnar…

Anton berättar en lång anekdot om lärare och papper som han associerar till sex. Carlos bror har varit på en random hårdrockskonsert. Rätt många band jäser blod i sin lokal och kastar på publiken.

”Olof är the man” – Caspian

”Han är bara en allmänt skön person” – Skägget

Caradhras historia och begynnelse diskuteras. Förmodligen blir det Caradhras kväll efter lovet. Ja! Hos Trolle! Oskar kom hit! Han är mindre tjock den här veckan. Linnea ska inte ta ner Håkan Hellström. Jo, tycker Anja. Jag borde skriva presentationer på bloggen. Hedvig stickar väldigt vackert. Men vad ska det bli?

Det finns en anledning till att man inte pratar om Fissessess eller fess. Det är samma som E! David och Anton skriker om Ryssland och Finland. David har spelat ”urhashad” musik. Folk skrattar åt noter. Vems fot är vems? Protokollen är kortare den här terminen. Alla pratar i munnen på varandra, så det är svårt att återge… Caspian vill ha Dalí-mustasch. Men tänk om han får den i ögat. Trolle vill få sitt ben misshandlat för hon har så ont.

”Vi måste hoppa!” – Carlo

”Bränn dina böcker så har du en anledning att inte plugga” – Anja

Linnea vann tumkriget mot Oskar. Anja får en applåd för att hon prioriterar Caradhras framför sin lillebrors födelsedag. Hej då Anton! Oskar missförstår och misstolkar det mesta. Björn har söta bilder på Carloskar. Carlo fick inte se och hotar med våldtäckt.

”Varför ska alla vara bögar?” – Trolle

Jag tror klagomålen på lösryckta citat kommer försvinna i och med detta protokoll. Jag ramlar nästan ut ur fönstret!

”Sluta sära på benen Carlo!”

Mat planeras. Jag är också hungrig. Caspian masserar Carlo

”Hårdare, hårdare! skriker Björn. Skägget fotar. Miner och bilder rimmar inte. Ett nytt ”allt kan misstolkas”-stadium uppnås. Linnea och Caspian leker med sina mobiler. Nu måste jag gå! Jag är hungrig!

”Smärta är erotiskt” – Linnea (påstår sig inte mena det)

”Du ska hålla såhär i 30 sekunder, sen är den utsträckt!” – Linnea till Carlo. ”Asså jag har sett så många nakna män att jag inte kan räkna” Alla i caradhras har sett Caspians pappa naken. ”Man fastnar lätt i Caspian” – Carlo

Morris har latexhandskar och glidmedel. Det ekar i Carlos huvud.

Oskar: ”För… Carlo har ju skaffat två tjejer.”

Carlo: ”Näe, den ena var en kille.”

Skägget tycker queerfolk är obehagliga.

Annonser
Det här inlägget postades i Protokoll. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s