Protokoll 10/11 2009

Caradhras 10/11-2009

På grund av onda omständigheter har Caspian ej med sig protokollboken utan skriver i sitt block. Det är galet få personer här. Isakmatilda sitter i fönstret, och alla spelar Flux. De andra som är här är, medsols, Björn, Anton, Ida, Anja, Linnea, Hedvig och Caspian. ”Jag vill också ha en hjärna! Men jag vill hellre ha choklad” – Anja är vis. Nu kom Trolle!

Caspian och Anton har idag snott tillbaka en soffa som teatrare snodde från föreningslokalen. Tjocka teatrare. Men mest tjocka kåren, som godkände det.

Alla är tjocka. Ingen vill skriva protokoll. Ida vann nästan i Flux.

Nu skriver Hedvig protokoll^^ Eller inte

Beskrivningen av hur soffan återtogs från esteterna blir bara mer och mer dramatisk. Detta är dagen då Caradhras besegrade teatertreorna. Martin har namnsdag. Och? Folk pratar religion. Men nu är det så att Sointu är gud, världen är en illusion och kladdkakor är heliga. Vi har satt upp en lapp i förebyggande syfte. Carlo strippar. Igen. Han har övat.

Alla ska vara glada., bo i en liten röd stuga och klappa djur. S.L.U.T.

Caspian visar hur man går på tårna. Han har en apelsin. 2[bild på äpple]=1[bild på apelsin]? Hur landar man! Spagat om man är kille? Nu hoppar Carlo och Caspian upp och ner och slår huvudena i taket. Och nu vet jag inte vad de gör…Hoppar…

Carlo ska imponera på sin fru. (Oskar) Vilka borde vara här? Vi diskterar det fina fönstret som linnea och Carlo har ritat, mycket fint! <3 Linneas gud är mat!

Morris ser sig själv som en glad gubbe. [Bild på en sköldpadda i en blomprydd hatt]

”Inte mellan benen!” / Trolle

Annonser
Det här inlägget postades i Protokoll. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s