Föreningsmässa

Efter många om och men är det äntligen (eller nått) dags för en föreningsmässa på Södra. Även om Caradhras kanske inte behöver så många nya medlemmar så vill vi så klart visa upp oss som skolans äldsta och mäktigaste förening och få eventuella nördar som missat oss att se ljuset.

Föreningsmässan kommer att äga rum på tisdag den 24/11 mellan klockan elva och klockan två. De föreningar som vill vara med måste se till att i alla fall någon representant är där redan tjugo i elva för att ställa i ordning bord mm. Dock har föreningsansvariga Ebba lyckats övertala Lenny K att ge oss giltig frånvaro från lektioner om vi är där så har man inte en särskilt viktig lektion är det i alla fall inget att oroa sig för.

Det vore jätteroligt om folk kund baka eller ta med sig något Tolkien aktigt eller kanske något representativt för Caradhras. Så klart behöver man bara stå där om man vill så läng man själv vill men jag har ändå inga obligatoriska lektioner på eftermiddagen så jag tänkte stå där från ca kvart över elva och så länge jag orkar men jag räknar med sällskap och blir lite ledsen om jag inte får något alls.

Kram kram // Belladonna

Annonser
Det här inlägget postades i Meddelanden. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Föreningsmässa

  1. Anton skriver:

    Lenny K?
    Vet du inte att kåren har bytt smeknamn för länge sen?
    Det är Lennyboy nu ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s