Protokoll 24/11 2009

Caradhras 24/11 – 09

Caradhras julmiddag diskuteras. Vi har spikat ett datum: 19/12-09! Yay! Eventuellt hemma hos Andreas. Vi röstar på trångt och mysigt.

Linnea fyller år om två månader och om en månad är det julafton XD

Vilka vill vara med på julklappsbytet?

Lista på personer: (till presentbyte)

Linnea           Björn

Anton            Carlo

Andreas        Oskar

Hedvig          Morris

Caspian         Sara

Anja              Martina

Linda            Staffan

Trolle             William

Oda               Isak

Olof              Matilda

Fanny

[Fler personer har lagts till sedan detta renskrevs. Kolla boken för nysate listan – renskrivares anm.]

Folk som är på listan nästa möte är med. Läs gärna på bloggen people!! Jag är närvarande på ett möte Omg! Det var ett tag sen. Jag har äntligen fått min laptop att kompilera Java, så jag slipper slänga den i väggen. Nu diskuteras bibeln. ”Adam has evolved to Magicarp!” Adam kunde inte ens splash. Caradhras borde ha en musikafton. Det är en bra idé.

Caradhras.wordpress.com

(så alla som läser bloggen får se adressen^^)

Hela Caradhras borde gå på Trolles mammas julkonsert :) Fanny pratar i telefon. Här kommer Hedvig tillbaka! Anton pratar om att kärnvapenbomba Iran, fast bara på datorn. Jag pratar hellre om FFX. Fast det är väl bara för att det är typ det enda jag spelat.

Den här pennan är jättejobbig att skriva med. Och det är jobbigt att lyssna och skriva samtidigt. Alla pratar spel jag inte spelat XD. Jag borde plugga kemi :( Paper-Mario låter jättekul. Den här soffan är sämre än den förra :( Påven är läskig! Nu ska Fanny gå. Det händer inte så mycket här. Fast alla pratar massor.

Undrar om vi får några nya medlemmar efter idag. Det känns inte som det. Vi har nog fått tag på alla nördar redan. Tavlan i föreningslokalen är fin nu. Nu kommer kineserna! Kanske att det finns kakor kvar.

annika (vår nya språkaretta och spelnörd) presenteras för protokollboken. Jag känner att protokollen var finare när folk som kunde rita brukade skriva. Carlo visar upp sitt spännislinne och sina ”sugmärken” igen. Oskar avslöjar att han också har linne på sig^^ Anja överlevde sitt utvecklingssamtal. Hålet i soffan förbryllar Trolle. Men det är inte vi som har pajat den. folk väntar med fönstret.

Carlo! Ta på dig din tröja!! Jag är ordförande, mitt ord är lag. Carlo kartlägger folks BH-storlekar. Andreas har en fin tröja på sig. Annika gick. Carlo är failad. Han tappade kaka på golvet. Toscasmet är gott! Oskar är bara allergisk mot mandel när han känner för det. Mormorsrutor diskuteras.

En snygg bebis! näe…

Vi pratar om bebisar och hur dumma/söta/små de är. ”Vasaaa?”

Alla byter ämne snabbt. Pallar inte försöka anteckna allt. Typiskt prat om julkul eller inte =)

Exploding shark i kombination av äldre Batman pratas det om i fönstret. Trolle pratar om sin middag med chefen, hon drack mjölk, inte vin. Tydligen passade mjölken med oxfilén mycket bra.

Antons mentala fetma tar över soffan.

Axel (klapp) ska vi slå vad (klapp) jättehjärna.

Gilette fusion power stelth!

Carlo och Anton utbyter manlig bröstmuskelpress.

Har man styrka måste man vara gravallvarlig.

Linnea går utanför manus. Kallar Anton för… ok… crap. Nu missade jag vad hon kallade honom. Jag tycker den här pennan är jättejobbig att skriva med, mental highfive!

Morris har en sax, Oskar behöver den till sin vante som han nålbundit. Hanna ber alla låta bli henne. [Bild på en sköldpadda i blomprydd hatt]

Nu pratar vi Europaunionen, politik jippie :/ Folk som får saker gjort, utan att märkas. Anton tror inte att vi kommer att märka dem så mycket mer, utan att stå gömda i skuggan med en massa makt. Ny president och utrikesminister, någon av dem skriver tydligen haiku-dikter på sin blogg.

Franske vs. Tysken motorcykelgäng i Belgien. Tänk er två motorcykelgäng som skriker en massa maträtter till varandra på sina egna språk.

”Tja, vissa är så långt in i garderoben så de har äventyr i Narnia” // Hedvig om Caspian

Annonser
Det här inlägget postades i Protokoll. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s