Julmiddag 2009

Jag hoppas att alla redan vet det men årets traditionsenliga julmiddag går alltså av stapeln lördagen den 19:e december hemma hos Andreas (om du inte vet var det ligger så fråga honom om vägbeskrivning). Det går bra att komma redan klockan fyra men det dröjer nog ett par timmar efter det innan vi äter, om inte annat för att det nog kommer krävas lite fixande.

Som vanligt är det knytkalas och julbord som gäller. Listan på vad folk ska ta med sig finns i protokollboken och således även bland de nya protokollen här på bloggen. Jag hoppas att de som inte har skrivit upp något än kollar på listan och tar med något som fattas, åtminstone av ren solidaritet^^ Vill man dricka något annat än julmust eller vatten får man ta med det själv. Som vanligt även i detta fall (ja, detta är ett traditionstyngt evenemang^^) så gäller kläder av lite finare typ. Jag ska inte säga att tjejer måste ha klanning/kjol och killar skjorta och slips men, som sagt, viss finkläddhet uppmuntras och uppskattas och allra helst ska det gå i rött, vitt, grönt eller någon annan färg som känns julig.

Allra viktigast är förstås ändå att folk kommer och har trevligt. Trångt och mysigt är utlovat men det brukar Caradhras gilla enligt min uppfattning.

Hoppas ni får ett fint slut på terminen allihopa :) Nån som vet om killen som sjunger ”O, Helga Natt” på avslutningen har gått ut eller kommer sjunga även i år?

Många juliga kramar! // Belladonna

Annonser
Det här inlägget postades i Meddelanden. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s