Medlemmar

Treor 

Treor 

Titel: Furst

Ordförande Nicole Pendelpilgrim, Beorn. Krigaren från Södertälje som fångade hela Caradhras hjärta efter sitt första möte och som dess aldrig svikit oss (förutom när hennes portugisiska låg på tisdagar). En spöktemaelev som är en förkroppsling av Tumblrs magiska värld. Dricker läsk – ursäkta Coca Cola – ur mugg och lär sina katter om livets eviga strapatser.

Vice Ordförande Elis Galaxgalant, Celebrimbor. Rickard Fors största fanboy och kan inte hålla kakhålet stängt när det kommer till saker vi andra inte alltid förstår eller vill höra något om (fysik). Dricker te med raketbränsle i och är allmänt känd som ”pojken med slipsen”. Lämnar aldrig Föreningslokalen förutom för att ha lasersvärdsturerningar i entrén.

Sekreterare Hugo Tankebryggare, Mîm. Personen som glider in efter namnrundan med en kopp te i handen och delar med sig av sin eviga visdom om hur man viker papper. Fångar dagen genom att gå på Caradhras trots föreningens fascistiska undertoner – men det kanske han har glömt.

Kassör Liam Frälsningsfrom, Denethor: Kommer snart bli konsthistoriker. Väldigt coolt. Har rysk författarsläkting. Väldigt coolt. Hittade hit först i tvåan men med en massa entusiasm. Väldigt coolt. Den enda som kommer till himlen, antagligen för att han dedikerade slutdikten till Messias.

Erik Bagarbödel, Thorondor. Erik föll som ung naturetta offer för Cims fällor och blev lurad till Caradhras. Nu har ett starkt stockholmssyndrom utvecklats och han fortsätter att göda oss med tårtor av chokladfondant, pepparkasRivendell och skämt om döden.

Andreas Memmästare, Fíli. Veto när det kommer till internetreferenser och memes, får antagligen sin livskraft därifrån. Försöker sprida begreppet Salem till folk innanför tullarna och kämpar samtidigt med sina sentenser på fjärde våningen. Kyrkscout som egentligen inte har mycket till övers för Jesus, men ett andra handsval är bättre än inget val.

Saga Spindelräv, Ungoliant. Gillar faktiskt Tolkien – typ supermycket. Lurade styrelsen att Ungoliant bara är en spindel, men egentligen är hon en maia, dammit. Evigt okänd som personen som klurade ut att nästan hela Caradhras skulle hamna i helvetet efter hon predikat om gammal litteratur som Dantes Inferno.

Alva Väsendräpare, Frodo Gamgi. En musikalisk älva som ibland snurrar in under mötena och bidrar med eviga slaktskämt i relation med Buffy. Skulle nog helst sätta upp en pjäs om tedrickande under modemetropolen 40-talet.

Björn Påfundsprins, Shelob. More like NalleBjörn. En handfull av glitter, kramar och engagemang. Sprider sitt ljus över alla och dansar vilt till vilken musikal som det än bjuds. Har flertalet gånger visat att det går att vara kreativ med även de minsta resurserna och att det faktiskt går att hitta hemliga kammare och kärleken till Kjell.

Dagmar Flanellfager, Galadriel. Vad som är vassast på Dagmar är inte lätt att säga: kindbenen eller värjan? Bevarar den svenska namntraditionen och ser till att sushikonsumtionen hålls på en stadig nivå. Småskalekändisen (Bolibomba två gånger!!) som genom countour och sin anda av fuckboyness kom in på Caradhras lite senare, lite finare och lite bättre.

Basma Sommarsjäl, Fatty Bolger. Upplivar hoppet om mänskligheten och hobbitsläktets överlevnad. Har vissa likheter med en viss snögubbe eftersom hon har ett kallt handlag men den somrigaste själen. Blinkar hon med sina lååånga ögonfransar så måste man bara lyda hennes varje ord, och det är inte få.

David Gyllenhjälm, Mablung. Den svenska drömmen som tydligen är en jude från Argentina. Måste dagligen intyga att ”det är inte knark” medan han surplar mate och sprinklar gröna blad runt sig i Föreningslokalen. Guldlock is back in business med att fixa obskyra sammankomster och skeva skämt.

Monti Hovcharmant, Ghân-buri-Ghân. KG slår till igen, här kommer glädjepaketet med hängslen och en och annan potatis i t-shirtärmen. Boytoyen från Bredäng som bjuder ballerinakakor och Badass hairdays. Icke-Bolivian och framtida Tycho Brahe. Imponerade med sitt välutvecklade kontaktnät och leende på rätta stället.

Max Pergamentspatriot, Häxkungen av Angmar. Såg till att bli född i USA för att kunna bortförklara omöjligheten i sina våta megalomaniska drömmar om att ta över Amerikanska staten. Antagligen papersexual som tänder på formalia och att-satser. Caradhras egna Judas som efter att ha tagit med sin slightly intressanta lillebror ger alla kallsvettiga mardrömmar.

Emma Glitterglad, Nerdanel. Gillar man glitter och glamour gillar man Emma! Spöktemaelev som varit med i Mello och ger alla EUPPHORIAAAAA och fångar oss som i en stormvind med sitt brinnande engagemang i livets alla hörn. Med hippa höfter och slående sidecuts finns hon alltid där vare sig det gäller att gråta av skratt eller av leda.

Tova, Saeros

Albin,

Tvåor

Titel: Hertig

Jennie, Aragorn

Fanny, Skuggfaxe

Helena, Eärendil

Klara, Éomer

Indra, Lotho

Linn, Legolas

Stina, Lobelia

Matilda, Ancalagon

Alicia, Curufin

Albert, Thingol

Wendela,

Clara, Muzgoz

Hanna, Dodinas Brandybuck. Tipptåandes in från Kunliga Balettskolan mitt i höstterminen med massor av kramar och veganskt godis. Verkar dansa in lite överallt och dimper mestadels ned på häng eftersom hon studerar till sena kvällen varje tisdag. Känns som någon som bara tar en piruett i skogen för att alla djur ska komma till henne.

Agnes, Ar-Pharazôn

David, Gloin

Mathilda, Míriel

Alva, Haleth

Alex, Gil-Galad

Frej, Frodo Baggins

Olivia, Samwise Gamgee

Noah, Bingo Baggins

Rebecka,

Medeleine, Bandobras Took

Ettor

Elin, Cìrdan

Carl,

Sarah Lee,

Kajsa,

Lovisa,

Elias,

Klas,

Sofia,

Jar,

Kevin,

Erika,

Medlemmar som gått ut

2017

Titel: Mosbricka

Ex. Ordförande Malin Mörkerbringare, Gamle Toby. En av de sista sanna temaeleverna, Hans (temas Illúvatar) utvalda. Tågnörd. Nej förresten inte tåg, “kollektivtrafik på räls”. Lider av begränsat wi-fi i sitt hem, därför måste hon kolla på serier i skolan. Fortsätt kämpa Malin! En dag ska du få fiber.

Ex. Vice ordförande Elina Blåkrona, Elwing. Glad naturare med mystiskt kalla händer som har en förkärlek för explosioner och Melodifestivalen. När hennes individuella val krockade med Caradhras mötestider bytte hon. Wow, föredöme!

Ex. Sekreterare Fredrik Toffelherre, Harry Goatleaf. Mannen som mättar allas munnar med äppelpaj. Kom in under tvåan och inkasserade platsen som sekreterare, likt Niklas gjort före honom. Kan ses simma i Långsjön och har en fallenhet att ta över showen – men bara om det ges applåder efteråt.

Ex. Kassör Cim Maktivrare, Thranduil.  Hummare från Norrlands djupa skogar med lite lätt manipulativa ledaregenskaper. Brister gärna ut i den jämtlänska nationalsången och påminner alla om att Jämtland är EN REPUBLIK men samtidigt vill hon inte gå på skidgymnasiet, just saying.

Laima Bladbevarare, Shagrath. Naturare. Bland de snabbaste pratarna föreningslokalen någonsin skådat. Vet också att Belgien hålls ihop av knyppling. Dessutom imponerar hon på oss alla med hur fonetisk lettiskan är. Hon har mycket på gång helt enkelt.

Mathilda Färgfångare, Carl Cotton. Bildare med enorma kunskaper om Doctor Who, pepperkaksbak och allt däremellan. Caradhras kommer aldrig att glömma Bar Kochbar, den vackra draken som “brann för kåren” som Mathilda väckte till liv med blyerts och en massa talang.

Mathias Kustvandrare, Gothmog. Kustlös hummare som kämpar sig till skolan från Tyresö. Förtjänar ett Nobelpris i mode. Kommer med största sannolikhet följa i Saras kåriga och språkiga fotspår.

Mathias [ego] Sänghalmshoppare.

Signe Ullfot, Morwen. Naturare och scout, därför skulle hon klara sig bra efter Dagor Dagorath men också för att hon skulle vara väldigt snäll mot alla och vinna de överlevande monstrens sympatier.

Elin Majestätsförbrytare, Fëanor. Come to Caradhras Cim said. It will be fun she said. Och det blev det när Elin gav upp föreningstisdagen på KG och vallfärdade hela vägen till Söder (där hon faktiskt bor). Emokid som växte upp till att bli en fullfjädrad pokémontränare med de snyggaste kapporna i stan. Dab.

Karin, Ingwion. Allas föremål för avundsjuka pga har ALDRIG en dålig hårdag. Alltså aldrig. Det är alltid on point. Äter precis lika mycket choklad som jag önskar att jag skulle kunna göra.

Charlie, Gríma Ormtunga. Caradhras största dubbelmoral. Rosa fluff och emokläder. Pojkar är skräp och pojkvänner. Har en hund men är uppenbart en catlady. Sexuellt frustrerad och märkligt attraherad av Cards Against Humanity. Dricker smörja för barn ur klämpåsar och kommer antagligen återfödas som en enhörning.

Malin, Gorbag.

Johanna, Nimloth.

2016

Ex. Ordförande Saga Vulkansmed, Beregond. Samare som också är en av våra supernördar, med varierade och intensiva nördlidelser. Förtjänade evig vördnad i Caradhras när hon konstruerade en egen vulkan till föreningen. Liksom sin syster var hon på Caradhras innan hon började Södra, och är därmed gammal bortom sina år. I Dagor Dagorath kommer hon att vara vår vulkansmed, vilket är ett riktigt jobb!

Ex. Vice ordförande Katarina Taggskägg, Sebastian. Sam-temare med en diversifierad portfölj, redo att ta den goda röda SSU-striden men lika villig att äta kakor och langa sällskap.

Ex. Sekreterare Axel Prövningsproper, Halbarad. Sam-temare som hänger högt över oss andra, och ger intrycket av att ha vandrat in genom en portal från 80-talets brittiska punkarscen, dessutom accessoerad med  gedigna Tolkien-kunskaper.

Ex. Kassör Anna Getfrämjare, Herr Smörblomma. Naturare som vidare representerar sin linje ensam i hennes årskurs, men hon kämpar på med avancerade soff-och kakkamper, och ett nyktert intresse för sällskapsspel. Vissa skulle säga alltför nyktert. Jag skulle säga det.

Ex. Ambassadör (Östra real) Jonatan Kramtrogen, Otto. En arvklenod så att säga i Caradhras, en Östra Realare som övergett den mörka sidan och anslutit sig till oss, som en enkel man, en lärjunge om man så vill säga, en padawan i den rätta konsten. Har en fläta. En Padawan-fläta!

Hannah, Marco.

James, Turin Turambar.

Jason, Orgulas.

Klara Madrassviskare, Bofur. Samare med sicka nördkreds och nörderier. Liksom sin tvilling har hon varit på Caradhras redan innan hon började på Södra, vilket gör henne till gammal bortom hennes år.

Li, Dori. Språkare med en upprorisk anda, som lirat i band och skapat kontakter. Lugn och skön som sjögräss. Är sjögräss lugnt och skönt? Hur det än är så är Li det, lugnt och skönt och med det.

Oja Båghjärta, Tauriel. Sam-temare med flärd för rollspel och Disney. Hon har pil och båge och utgör därmed i princip Caradhras enda fotsoldat i Dagor Dagorath. Men kan man be om en bättre?`Också en av Johannas lakejer.

Sara Kulttrogen, Bifur. Språkare som lever loppan och vägrar ge upp sin soffplats. Starkt jobbat, Sara, bra att du står på dig! Också en av Johannas lakejer. Hennes relation till Katarina är än så länge okänd. Dom kanske är ingiftassläkt?

Simon, Prins Imrahil. Samare som växt i höjden och mörkret, och ständigt trummar till sin egen takt. Också en av Caradhras kära arvklenoder.

2015

Ex-Ordförande Agnes Bildsmed,  Merry. Go-with-the-flow språkare med som tar bilder av utskämda f.d. statsministrar och skapar visuella mästerverk. Hänger mycket på Stadsbiblioteket FÖR ATT HON JOBBAR DÄR till allmän avund och förtret. Tills hon gav upp det. Kommer en dag leda Caradhras till Ragnarök (Dagor Dagorath, yo!) när hon CAN’T EVEN något mer.

Ex-Vice ordförande Kathiravan Skuggledare, Gamle Took. Trädälskande språkare som genom gudomlig kraft kan locka nya melloner till Caradhras möten, men är nog mest känd för sin breda sakkunnighet som rör allt, inte bara Tolkiens verk. Har vid ett flertal tillfällen observerats vid Linneas skåp. Exakt vad han gör där är ytterst oklart, men att lirka upp tresiffriga koder tycks – till Linneas stora förtvivlan – vara en lättknäckt nöt för honom.

Ex-Sekreterare Niklas Munterbiskop, Balin. Samare som vandrade in på Caradhras i lite senare dagar än de andra styrande, men snabbt steg i rankerna. Den enda sekreterare på år och dagar som tagit sitt jobb på allvar, vilket är hedern värt. Önskar alla i regeringen var Stefan Löfven.

Ex-Kassör Iris Kakköparen, Pippin. Språkare som är lång och pepp. Bitter. Hur pass opartisk hon egentligen kan vara beror på, då hon tillhör Johannas gäng.

Cajsa Fridväktare, Ponnyn Bill. Naturare som avhåller sig från oväsen och ljudkaos, men det gör bara hennes fåtaliga besök desto mer värdefulla. Har häxögon som genomborrar allt, och är dessutom anti-ponny, vilket vi alla vet är lika med anti-trollkarl. Och om du står på Pippin sida, vart står du då med ditt liv? Hoom?

Daniel Svanhopp, Blanco. Språkare som vandrar förbi då och då för att upplysa om livet i det fjärran, okända Bålsta. Hoppar som en jävla svan.

Emma Världsväxlare, Celeborn. Språkare som också är deltidsalv. Konvent och lajv javisst, men om möjligt i någon slags skogstillvaro. En av de få som läst Ringtrilogin, vilket ger poäng! Rätt så tystlåten av sig, men har antagligen plockat på sig fler Caradhras-timmar än nästan någon annan.

Anna Buskvältare, Lóni. Samare med oväntad styrka och förmåga att bära kassar och välta buskar. Hade en gång med sig lunch till en viss Caradhrasare, som uppskattade det något oerhört, och kommer upprepa denna bragd när Dagor Dagorath väl kommer.

Ingrid Vintervärd, Finwë. Kom sent till Caradhras men fasansfullt entusiastiskt. Naturare och scout, så vem vet vad vi har att vänta oss härifrån. Potentiellt en drakdräpare.

Johanna Skattroll, Kili. Fasansfullt trevlig Naturare med en förkärlek för allting Harry Potter-relaterat, som snubblade in på Caradhras under tvåan och stannade kvar. För närvarande älskad föreningstyrann på Södra, också den firade generalen för Dumbledore’s Army, vars tyranniska förbättring av Södras föreningsväsende är väl värt att fira. Hennes utskott är också Caradhras-dominerat, vilket är ett plus.

Klara Namnvilse, Lobelia. Språkare som gick ett år innan hon fick ett namn. Som tur är trivs hon med den mishobbita silverskedstjuven. En utsökt bitterhetsexpert.

Linnea Sidovändare, Gamling. Alldeles för hjälpsam samare som i mångt och mycket övergivit Caradhras, sin bokblogg och sina bestående kakskulder. Men trevlig ändå, kan man tycka, när hon väl dyker upp. Också en av Johannas lakejer. Bröt sig en gång helt olovligt upp på vinden och sedan taket, helt utan hjälp. Ingen hjälpte henne. Det var bara hon.

Lisa Gammelhjärta, Haldir. Ex-sekreterare. Naturare som på sitt fjärde år på Södra står halvvägs mellan liv och vålnadskap, och fungerar som Caradhras allmäna bittra gamling. Alla hennes vänner är döda, men det är okej, för hon kan snacka isländska och krypa igenom ventiler.

Olle Tvålfager, Sandyman. Samare som hakade på med Linnea och Niklas, men liksom Linnea föll bort. Kanske återvänder han en dag med sina Nacka-sensibliteter och fotbollaranda, men vi kommer ändå minnas tiden vi hade tillsammans.

Petra Höggarv, Figwit. Sam-tema-elev som vägrar erkänna Ämnessamordingen. Tycker om moderniserad Austen och att nörda intensivt, men det är okej för det gör vi också. Fantastiskt skratt, riktig klass 5.

Saga Fanbärare, Glorfindel. En äkta kommunist som är nere med VPK-kidsen. När hon kommer till möten så är det äkta feminismdebatter som tar till, och sällan står då Saga tyst. Men det kommer komma väl till hands vid Dagor Dagorath, då ingen kommer kunna fälla vår södermalmsröda Fanbärare i första taget.

 

2014

Ex-Ordförande Mirjam, Elrond. Skönsjungande bildare med ett gott öga för filmbabes och karikatyrteckning. Sveper runt i sherlock-rockar och citerar mytiskt underliga gamla filmer. Deltar i de flesta nämnbara fandoms.

Ex-Vice Ordförande Edvin, Gwaihir. Går natur 3.0 och har en ohälsosam passion för obegripliga fysikaliska formler. Beryktas vara framtida teslaspols-byggare. Muttrar ryska visdomsord (хлеб) och bakar konstiga (men goda) vodkakakor. Rekommenderas inte göra ostsufflé igen.

(Ex-Sekreterare Lisa är fortfarande trea.)

Ex-Kassör Max Ulrich Mulrich Viklund, Gil-Galad. Konventsfrekverande man med många namn, såväl som hattar. Kommer från norrlands djupa skogar och har roliga uttal som man kan reta honom för emellanåt.  Han svär på att han inte kan baka men ingen i föreningen har sett honom försöka. Kan väldigt lite om Lenin, Putin, och annan fransk historia. Kan om dagarna ses kastandes färgglada papperslappar på Edvin.

Ebba, Éowyn

Ellen, Nob

Emmy, Gollum. Artificiell rödtot som blir manisk över stiliga män på tv. Migrerade till nacka efter ett år på södra och är egentligen fyra, men hemsöker flitigt föreningslokalen varje vecka.  Har med sina filmeditingskills pillat ihop Caradhras igenom tiderna bästa trailerfilm, som ska locka små oskyldiga ettor in i våra hallar.

Helga, Ori

Sara, Frodo. Språkare och Caradhras första jude sedan Phnom. Vår allra sämsta förlorare, men mycket trevlig ändå. Hon tycker även om att säga att folk är dumma i Caradhras protokoll. Hennes hybris är så enormt att hon fick en låda till det.

Sofie, Luthien

Stina, Arwen. Språkare känd för sina världsturn. Passar oförskämt bra i grönt hår(do that again) och har en hejdlös passion för vinklar och vrår i det svenska språket(men även andra). Spenderade ett år i exil i Virginias södrare delar, och nu kommit tillbaka som fullfjädrad collegetjej.

2013

Dåvarande Ordförande Hedda, Rosa Cotton. Mycket söt språkare som gillar hästar och ridning, böcker och musik.

Dåvarande Vice ordförande Julia, Smaug. Zeldaälskande naturare som har ett wii som brummar. Är musikare at heart och har blivit e-sportshulligan sedan LoL blev en grej. Anser sig vara nintendo-fan men vägrar spela Pokémon. Humpf.

Dåvarande Sekreterare Sebastian, Bilbo. Sammare som ofta har gröna tröjor på sig (?) och har ett fantastiskt hus för större Caradhrasevent. Mycket trevlig och smygnaturare. Pluggar numera mediavetenskap på SU men spenderar gott om tid på södra för att berätta för både Caradhras och elevkåren hur mycket bättre allting var förr.

Amanda, Boromir. Caradhras självutnämnda fotograf, som dokumenterar vad som händer på de hemliga Caradhraskvällarna och lägger upp på Facebook. Mutter, mutter… En språkare, dessutom.

August, Beorn.

Jens, Bågskytten Bard.

Joakim, Bonden Maggot. Caradhras egna pixelpirat. Sammare och rödtott.

Leonard, Lurtz. Musikare! Trummis! Förmodligen Caradhras enda musikare någonsin. Vill gå i sin ädle storebror Caspians fotspår, men har för stora fötter för att få plats. På huvudet har han – Dödens Rand, och han brukar vara noga med att varna folk för Kamelen.

Stern, Fladrif. Naturare som blev påtvingad judendomen efter ett arrangerat äktenskap med Sara Klyvare. Bar Mitzvan blev dock aldrig av på grund av mystiska omständigheter, så det hela lades på is. Blivit en jock sen han började spela amerikansk fotboll och frekvera södras lökiga gym.

Ville, Sam. Går numera film på Kulturama och är serienörd, med en huvudsaklig fäbless för Batman. Han hade också ett fantastiskt, långt och lockigt hår som nu är kortklippt!

2012

Dåvarande Ordförande Anja, Beleg Cúthalion. Språkare. Skäggentusiast. Spelar fortfarande Pokémon, dock inte längre under mötestid. Caradhras Tetrismästare.

Dåvarande Vice ordförande Linnea, Bombur, är Caradhras enda teatrare som lockades till oss av Trolle. Hon bakar mycket goda sirapskakor och slår alla i tumkrig. Är mycket förtjust i giraffer. ”Och in kom Bombur. Han var fet och arg.”

Dåvarande Sekreterare David, Storvätten. Trots Storvättens mycket gröna färg är han den rödaste röda som någonsin satt sin fot i föreningslokalen. Gillar: Klasskamp, Ung Vänster och kvantastrofysik. Har hår jämförbart med en utter!

Uno, Gimli. Naturare men långt hår som älskar Felix Stern, bacon och att göra sjuka experiment med bomber och mat.

Alfred, Dvalin. Går ibland på Södra i natur med specialinriktning betong, ibland Nacka gymnasium. Han ser faktiskt inte alls ut som Warwick.

Sofia, Legolas. Vår andra kärrtorpare. Dansar japandans och älskar Sherlock.

Leona, Galadriel.

2011

Dåvarande Ordförande Trolle, Ghân-buri-Ghân aka Hanna är vår söta men misstolkande språkare som gett upphov till uttrycket ”när man talar om Trolle” och därmed befäst Caradhras humornivå. Hon tycker om franska och att spela gitarr. Har en fetisch för William av olika slag.

Dåvarande Vice ordförande Andreas, Rorimac Gullpappa Vinbock är ett år för gammal eftersom han tillbringat ett år i Den Nya Världen. Andreas lagar mycket god, men ibland lite väl speciell mat och är duktig på att förstå och förklara komplicerade saker. Tycker det mesta är för flummigt i skolan, utom matematik. Rollspelar också med arvtagarna till lajvmaffian: Rollspelsmaffian!

Dåvarande Sekreterare Anton, Thingol Gråkappa, kanske inte Caradhras ende Kärrtorpare men åtminstone den förste och bäste, dock nu mera före detta Kärrtorpare. Han älskar mat, sömn och In Flames och har haft hår värdigt Guldlock. Lockades till Caradhras och Södras föreningsliv via Caspian och Isak. Nu jobbar han för fullt för att maximera Caradhras’ inflytande i skolan, genom elevkåren och annan korruption. Torped i rollspelsmaffian. Hans ego är läskigt stort.

Dåvarande Kassör Caspian (prins av Narnia?), Gríma Ormstunga. Vår högadliga [tema]3 med ursprung från Tyskland. Han har mycket kort hår och breda fötter, därför är också hans converseskor köpta begagnade ^^. Caspian är också en utmärkt lyssnare – men det kanske man också måste vara om man är prins och vill ha ett glatt folk.

Isak, Häxmästaren av Angmar aka lammet. Isak är naturtvåa med fluff och som har bland de finaste glasögonen som skådats. Han har en tendens att alltid ha sina glasögon på nästippen vilket är väldigt gulligt^^. Isak spelar trumpet och kan även förklara på ett logiskt sätt varför c är upphöjt till 2.

Moskar (Morris+Oskar) aka Tuor och Idril är [tema]:orna som nästan är en. De ses i alla fall sällan var för sig. De tycker inte om WoW men spelar det ändå massor vilket de kan tjäna 10 öre i timmen på. De har båda på olika sätt hår värt att nämnas och fick sitt gemensamma namn av Josephine och Sara.

Paul, Bandobras Tjurbröl är lång och långhårig [tema]-elev med mycket, mycket stora skor. Tillhör lajvarmaffian men är snäll i alla fall och tycker om 1984, nyspråk och annat relaterat till George Orwell.

Ebba, (kan det vara så illa att hon saknar alias eller är jag bara dålig?) är vår mycket snälla och söta samtvåa som lockades till Caradhras av vår reklamkampanj och allmänna brahet snarare än ett brinnande Tolkien-intresse. Hon gillar historia och har faktiskt läst första boken i Trilogin.

Carlo, Thrór, är Caradhras kampsportsfantast som tränar ohälsosamt mycket och sover ohälsosamt lite men är imponerande stark och vig. Han är också stor Kinaälskare, tycker om smärta och kan tänka sig att suga på tepåsar. På fritiden är han, sedan han gett upp Guild Wars och Diablo II, hobbyalkoholist. Don Carlito i rollspelsmaffian, och skulle alltså styra över världen – om rollspelsmaffian hade något inflytande! Vilket de förstås – lyckligtvis – inte har. Carlo har också en tvillingbror som är känd för sitt osmakliga skägg. Tvillingbrodern är syndikalist.

Matilda, Ûglûk, är inte det minsta lik sitt alias och jag förstår inte varför hon fick det. Hon är naturare och tycker om att ha kjol och klänning. Hon kan lösa 5x5x5-Rubiks kub!

Hedvig, Lobelia Bagger, är en söt naturare som bakar mycket gott. Hon vet vad mjölk heter på ryska och har en dal uppkallad efter sig (typ). Hon stickar också väldigt bra även med tunt garn.

2010

William 2 aka Faramir. Denna gosse är otroligt otroligt otroligt rar. Han bakar och städar (yay!) och är allmänt.. rar! Han är också medlem i lajvarmaffian. William gick i [tema] och bor löjligt nära skolan. Går nu försvarets tolkutbildning och lär sig tortera araber. :)

Oda aka Belladonna Took. Naturare och bullmamma! Hon lockades till Caradhras via Avada Kedavra och blev kvar vilket vi är mycket tacksamma för. Har väldigt mycket fina klänningar och är duktig på att sy. Fast det får jag inte säga.

[Tema]Felix aka Beregond. Vår filosofiska tematiker, Enormt snäll kille som bakar mycket och gott. Passar väldigt bra i blommiga klänningar. Inte lajvarmaffia! Blev medsläpad av William 2.

Felix aka Tom Bombadill aka Fluff. Felix har hår som ett får ^^. Det känns verkligen som ull och är hans absoluta kännetecken. Han är en utav våra naturare och pratar mycket mycket högljutt om naturiga grunkemojser men även politik och historia. Han tillhör också lajvarmaffian men lyckades ändå bli kassör.

Lisa (med många färger) aka Merry. Inte alls aktiv numera då hon är på utbytesresa i Japan vilket är ett godtjänt skäl till att missa Caradhras. Äntligen tillbaka från Japan och började sin tid hemma igen med att kritisera Saras smak för små japanska pojkar.

2009

Sara aka Fimbrethil. [tema], ex ordförande och penisonerad bakmamma. Tycker om lila, knäsprumpor, te, fanfiction och söta Johnnyspojkar. Se upp för hennes lembas, resten av hennes bakverk är något mer ätbara. Visar just nu bilder på japaner för alla som råkar komma för nära henne.

Olof aka Fëanor aka Ploffy aka Coolof aka Olfman. [tema], ex vice ordförande och en del av Lajvarmaffian. Gillar det mesta som är historiskt och militärt (gärna i kombination). Caradhras filmskapare som gjorde vår reklamfilm. Duktig både på att baka (och framför allt laga mat!) och på att sy (Moogles yay^^)

Lisa(röd) aka Gollum. Ex sekreterare, sam-sammare och Caradhras enda Kines. Hon är jätteduktig på piano och gillar klassisk musik samt Final Fantasy. Vann caradhras senaste lembastävling med sina fantastiska honungsskapelser.

Martina aka Dernhelm ([tema]) är vår söta ex kassör och vandrande lexikon. Hon är engagerad i blockflöjt och politik och hennes favoritdjur är säl, vilket inte hindrar henne från att spela seal hunter.

Erika aka Tar-Ancalimë aka Echo. Inte särskillt aktiv på möten då tennis mm försvårar närvaro. Men hon är tillräckligt aktiv på helgaktiviteter för att räknas som solklar medlem. Hitsläpad av Sara och även hon [tema].

Staffan aka Gamla pilträdsgubben. Staffan är en snäll person som spelar trumpet och lyssnar på jazz. Han gör helt älskvärda teckningar och en specialité är super mario gubbar. Han gick i SP3D men är egentligen smygtema.

Mariah aka Angelica Bagger. Inte längre Caradhras yngsta medlem! Började södra i Natur men bytte till sam efter ett år. Mariah äger södras coolaste hörlurar och är mycket musikintresserad. Dessutom är hon grym på att teckna. Och hon är Britt (inte att förglömma)

Richard aka ponnyn Bill hittade till både Södra och Caradhras i trean när han blev en del i det nuvarande [tema]. Rikard talar mycket bra franska efter att ha bott där ett år och tycker om Grotesco så mycket att det nästan är hälsofarligt.

2008

Linda aka Éowyn. Ex Ordförande. Gick ut våren 08 och läser för närvarande Lingvistik på Stockholms universitet – och är en trogen förespråkare för just detta framtidsyrke (…som om det fanns något sånt?). Tycker om Wow, Piffi och Final Fantasy. Bakar jättegoda muffins (äpple och kanel!).

Josephine aka Fru Bältesspännare. Gick ut våren 08. Barnkär naturare som kom till Caradhras via Avada Kedavra. Startade tillsammans med Sara (och Martina) Fanfictionblog.wordpress.com. Expert på fangirl sqeeqs och att hitta fina fanartbilder att förpesta skolan med^^

2007

Sanna aka Elrohir. Ex Ordförande.

Simon aka Bilbo. Ex Vice.

Stella aka Hjortrongull.

Martin aka Vidstige.

Maja aka Elanor.

William aka Pippin.

Hedvig aka Gilrael.

Filippa aka Findulias. Gick ut södra.

Hillevi aka Gildor aka Lili. Läser numera Kinesiska på SU. Sara praktiskt taget bor hemma hos henne periodvis och vår kära ordförande vet inte hur hon ska överleva när hennes älskade Seme åker till Kina. Snyft!

De som är för gamla för att någon ska minnas dem:
Regina aka Boromir (före detta ordförande)

Isabelle aka Celebrian (före detta vice)

Rebecca aka Diamanta Took

Elias aka Radagast

Johanna aka Rosa Cotton-Gamgee

Vendela aka Sam Gamgee

Freddy aka Meriadoc Brandybuck

Frida aka Frodo

Malena aka Arwen

Rebecka aka Eowyn

Anna aka Hjortrongull

Kajsa aka Galadriel

Karin aka Aragorn

Johanna aka Gimli

Vi minns: Edvin, Gwaihir
Annonser

17 kommentarer till Medlemmar

 1. Gamla Pilträdsgubben skriver:

  YAY! Tack till den som la till mig i listan :D:D:D

 2. Lisa med många färger skriver:

  Jag vill också ha en presentation D; D;

 3. Belladonna Took skriver:

  Yay! Tack till den som gav mig en presentation!
  Fast jag syr inte egna kläder (Varför tror ni det? Jag har väl inte sagt det?) även om det är smickrande att ni tycker att dom är fina.

 4. Beregond skriver:

  Ja! Med på listan med en beskrivning. Känner mig jätteviktigt plötsligt!

 5. Sméagol skriver:

  åh vad duktiga^^!

 6. Beregond skriver:

  Varför står william 2 som boromir, han är väll faramir?

 7. Caspian skriver:

  Härligt att jag är med =)
  Kan påpeka att Isak stavar sitt namn med ett a förresten, och dessutom har han valt alias (Häxmästaren av Angmar)

 8. Josephine skriver:

  Squeek! Jag är ganska bra på det där faktiskt! Hihi :D

 9. isabelle skriver:

  ok måste påpeka lite här
  Vendela var Sam Gamgee
  Elias var Radagast
  Regina var ordf;rande och Isabelle (moi) var vice ordförande)
  Frida var Frodo
  Malena var Arwen

  De som grundade Caradhras och BORDE få en shout out nånstans på denna i övrigt helt underbara sida var:
  Revecka Eriksson (Eowyn)
  Anna Wessman (Hjortongull)
  Malena Kjellstrand (Arwen)
  Kajsa Berntzon (Galadriel)
  Karin Nilsson (Aragorn)
  Johanna Demander (Gimli)

  Tack för mig och tack för att nu håller liv i Caradhras!
  Kran på er alla!
  Isabelle /Celebrían

 10. Sara skriver:

  Vad blir ett Caspi/Anton ship? Caspaton eller Antian?

 11. Sara skriver:

  Borde vi ha ett Caradhrasforum?

 12. echo skriver:

  oh soft att jag 1) är med på högt upp på listan 2) med BESKRIVNING! tjohej, jag är populär^^

 13. Caspian skriver:

  Caston?
  Caradhrasforum vore astufft!

 14. Josephine skriver:

  Obligatoriskt att skriva på denna namninsamling!

  http://petitionspot.com/petitions/twilightcasttosweden

  Jag vill ha hit Edward!!! Så skriv på! :)

 15. Anton skriver:

  Jag röstar på Antian!
  Tycker för övrigt det är fult att jag inte har någon personbeskrivning än

 16. Belladonna Took skriver:

  Nu har jag varit duktig och gett massor av folk presentationer :D Jag tar minsann mitt ansvar som ordförande *inte ett dugg självgod*

  Klaga gärna om jag skrivit någonting fel eller inte tillräckligt bra.

 17. Anton skriver:

  Uppdatering sker snart, målsättningen är att styrelsen ska reda upp forumet absolut senast innan julmiddagen. Vänta med spänning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s